GRATIS INTERIEURADVIES


GA JE (VER)BOUWEN, VERHUIZEN of ben je klaar met die verkeerde keuzes.

 

Denk je erover om te gaan verbouwen of misschien wel verhuizen. Ontzettend leuk maar waar moet je beginnen? Er kan behoorlijk wat stress komen kijken bij al die beslissingen die genomen moeten worden. Denk bijvoorbeeld aan welke indeling het beste werkt voor jou / je gezin. 

 

Wat je woon / interieurvraag ook is, ik help je graag. Geen idee is te gek. Ik kom bij jou thuis voor een interieuradvies m.b.t. unieke verfsoorten, wandafwerkingen, vloeren, trap (renovatie), raamdecoratie.

 

Samen gaan we aan de slag om van jouw huis echt een sfeervolle woning te maken die helemaal bij jouw woonwensen past. Tijdens dit adviesgesprek ontvang je ook een  kleuradvies en denk ik met je mee over de indeling. Dit gecombineerd met onze unieke vintage items en wanddecoraties, maken we van jouw woning echt een sfeervolle omgeving waar iedereen zich heerlijk kan ontspannen en thuis voelt!

 

 

 

 

Hoe ga ik te werk:

 

Na jou aanmelding via de contact pagina, bel ik je om kennis te maken en jouw wensen te inventariseren. Zo weet ik precies welke stalen ik allemaal mee kan nemen. Gemiddeld duurt een  gratis interieuradvies 1 a 1 1/2 uur. Maar heb je bijvoorbeeld veel ramen of ben je voor verschillende ruimtes op zoek naar wand- en of vloerafwerkingen dan kan een gesprek wat langer duren. Ik neem graag de tijd voor je. Geen interieuradvies / woning is immers hetzelfde.  Ik neem verschillende producten mee om te laten zien dat er meerdere oplossingen zijn voor jouw interieur.  Ik kom met verschillende ideeën en suggesties, waar jij waarschijnlijk nog niet eens aan had gedacht.

Offerte:

Ik meet alles voor je in, zodat je altijd de juiste maten bij de hand hebt. Wel zo handig? Aan het eind van de afspraak stel ik een offerte op aan de hand van de producten die we uitgekozen hebben. Ik kan gelijk de bestelling voor je plaatsen, maar je mag er natuurlijk ook nog rustig over nadenken.
Wil je gebruik maken van onze professionele plaatsing service, dan vertel ik je daar ook meteen alles over. Wij werken uitsluitend met professionele stoffeerders / schilders.