Colore & Gioia
0 Reviews | Review toevoegen

Inhoud 1 liter 5-6 m2 voor 2lagen, of 15 - 20 m2 als wassing bij o.a oxido, betonstuc etc. Op bestelling zijn ook grotere verpakkingen te leveren. Wil je de uitgebreide kleuren mogelijkheden bekij...

€ 65,00
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

Inhoud 1 liter 5-6 m2 voor 2lagen, of 15 - 20 m2 als wassing bij o.a oxido, betonstuc etc.

Op bestelling zijn ook grotere verpakkingen te leveren.
Wil je de uitgebreide kleuren mogelijkheden bekijken, neem dan contact met ons op dan mailen we de brochure.

Gioia is een muurverf met een verfijnd zilver parelmoer effect. Deze metallic muurverf zorgt voor een mooie, levendige uitstraling en geeft wanden een eigen karakter. Met zijn uitgebreide kleurenrange is het mogelijk iedere woonstijl te ontwikkelen. Gioia is een oplosmiddelvrij en goed reinigbare muurverf. De manier van aanbrengen is zeer bepalend voor het eindresultaat. Gioia is in 169 kleuren verkrijgbaar. Gioia leent zich ook uitstekend om bijvoorbeeld de oxido, istinto of onze betonstuc in te wassen. Hiermee kan je eindeloos varieren.

Applicatie methode:
Stap 1: breng, op een schone, droge, gelijkmatig zuigende ondergrond, een grondlaag Primus Sabbia aan. Dit kan met een kwast of roller. Laat dit ca. 6 uur drogen. 
Stap 2: breng met een blokkwast Gioia aan en verdeel deze kruislings (‘kriskras’) op zo’n manier dat de kwaststreek zichtbaar blijft.
Stap 3: laat de eerste laag ca. 4-6 uur drogen en breng dan op dezelfde manier de tweede laag aan.

Sorteren op:

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.