Fili di Seta
0 Reviews | Review toevoegen

Inhoud 1 liter: 9-10 m2 per laag Op bestelling zijn ook grotere verpakkingen te leveren. Wil je de uitgebreide kleuren mogelijkheden bekijken, neem dan contact met ons op dan mailen we de brochure....

€ 62,50
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

Inhoud 1 liter: 9-10 m2 per laag
Op bestelling zijn ook grotere verpakkingen te leveren.
Wil je de uitgebreide kleuren mogelijkheden bekijken, neem dan contact met ons op dan mailen we de brochure.

Fili di Seta; heeft een magische glans en geeft een zijde-achtige look. Door het aanbrengen met een blokkwast of spalter creeer je het effect van zijdedraadjes en worden imperfecties bedekt. Fili di Seta bevat acrylhars en natuurlijk zand. Het kan met slechts één laag aangebracht worden op de wand. Om het spatwaterdicht te maken kan het afgewerkt worden met Vetro in het mat of glans.

Fili di Seta is beschikbaar in 169 verschillende kleuren.

Werkwijze:
Stap 1: breng, op een schone, droge, gelijkmatig zuigende ondergrond, een grondlaag Primus Sabbia aan. Dit kan met een kwast of roller. Laat dit ca. 4-6 uur drogen. 
Stap 2: breng met een blokkwast of spalter de verf aan. Verdeel het product verticaal over de muur om het  effect van zijdendraadjes te krijgen. Uiteraard kan je met applicatie methode ook eindeloos varieren. Denk bijvoorbeeld aan het gebruik van meerdere kleuren. Wil je het product spatwaterdicht maken dan kan dat met Vetro Lucido (glanzende lak).

Sorteren op:

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.