VERZENDEN:
Alle artikelen die u bij ons bestelt, worden door ons stevig ingepakt verzonden.
Mocht er onverhoopt toch iets beschadigen dan zijn de risico's hiervan voor de koper. Wij verzenden de pakketjes via Postnl, u heeft over het algemeen binnen twee dagen na ontvangst van betaling het pakket in huis. Wilt u iets retour sturen dan kan dat uiteraard. De gemaakte kosten voor het verzenden zijn voor rekening van de koper.

De kosten van een pakket  bedragen € 6.95 tot 10 kg. (binnen Nederland).
Mocht het te verzenden pakket tussen de 10 en 30 kg. uitkomen, dan worden de verzendkosten € 14,90 en is het gelijk verzekerd. Als de website dat niet goed berekend heeft, dan nemen wij even contact met u op.
Voor landen binnen de EU gelden andere tarieven. U kunt voor de prijzen contact met ons opnemen.

Grotere stukken zoals meubels kunnen we ook bezorgen, de kosten hiervan in Nederland zijn € 45.00. Voor meubels die wij voor u restylen hanteren we een km vergoeding. Als u een bestelling heeft geplaatst nemen we contact met u op om een afspraak te maken om de bestelling te leveren.
U mag natuurlijk ook uw bestelling bij ons in de winkel ophalen.

CONTACT:
Heeft u een vraag of een opmerking, dan kunt u ons dit laten weten door onderstaande gegevens in te vullen.

Ons adres is Kerkstraat 10, 6675 BR Valburg.
Ook kunt u telefonisch contact met ons opnemen onder telefoonnummer: 06-36179372 of rechtstreeks via email: info@nouveauvivre.nl.

We zijn geopend op donderdag tot en met zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur. Op andere tijdstippen zijn we geopend op afspraak. We zijn bereikbaar op bovenstaand nummer.

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.