OXIDO sealer
OXIDO sealer
0 Reviews | Review toevoegen

OXIDO sealer 500 ml: 10 m2 OXIDO is een verfprodukt waar ijzerdeeltjes in zitten wat er voor zorgt dat uw meubels, accessoires of wanden een mooie industriele uitstraling krijgen. De ironpaint kan ...

€ 10,50
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

| Meer

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

OXIDO sealer 500 ml: 10 m2
OXIDO is een verfprodukt waar ijzerdeeltjes in zitten wat er voor zorgt dat uw meubels, accessoires of wanden een mooie industriele uitstraling krijgen.
De ironpaint kan eventueel nabehandeld worden met een sealer. Deze zorgt ervoor dat het niet meer roestig afgeeft. Daarna kan het indien gewenst nabehandeld worden met een lak of was. Wilt u een extra dimensie eraan geven denk dan eens aan het inwassen van de roestverf met een krijtverf of een wasvernis.
De roestverf kan aangebracht worden op ondergronden van hout, glas, ijzer, kunstof etc.
In het pakket zit de Oxido basis, activator en sealer.

werkwijze: stap 1 breng met een platte kwast de oxido basis aan. Dit is verf waar ijzerdeeltjes in zitten dus zorg ervoor dat product goed geroerd is. De ijzerdeeltjes zakken nl naar de bodem. Daarna kan de activator met kwast worden. Dit kan ook met oude schoonmaakfles (spuitfles) zorg wel dat er geen druppels ontstaan.
Na het drogen kan indien gewenst de basis en activator nog een keer worden aangebracht. 
Stap 2 de sealer wordt aangebracht als de oxido volledig droog is. De droogtijd is afhankelijk van de laagdikte.
Dit kan met een platte kwast of roller worden aangebracht.
Stap 3 na het drogen van de sealer kan je eventueel speciale effecten aanbrengen met bijvoorbeeld gioia of een gekleurde wasvernis of krijtverf.
Stap 4 Wil je het product spatwaterdicht maken dan breng je als laatste onze extreem matte pu-top met een roller aan. Na 7 dagen is het volledig uitgehard.

Sorteren op:

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.