Minimal
Reviews | Review toevoegen

Inhoud 1 liter:7-8 m2 (1 laag) Op bestelling zijn ook grotere verpakkingen te leveren. Wil je de uitgebreide kleuren mogelijkheden bekijken, neem dan contact met ons op dan mailen we de brochure. M...

€ 62,50
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

Inhoud 1 liter:7-8 m2 (1 laag)
Op bestelling zijn ook grotere verpakkingen te leveren.
Wil je de uitgebreide kleuren mogelijkheden bekijken, neem dan contact met ons op dan mailen we de brochure.

Minimal is rustige decoratieve afwerking voor het interieur. Minimal is een decoratieve verf op waterbasis. In deze verf is een parelmoer en een fijne kwarts verwerkt waardoor een subtiele zanderig effect ontstaat. Door deze verf met een blokwitter te verwerken krijg je fijne korrelgroeperingen die afhankelijk van de plaats en soort verlichting lichte kleurreflecties creëert.  Minimal geeft wanden een elegante, stoere en moderne uitstraling. Door Minimal af te werken met Vetro is deze ook zeer geschikt voor ruimten die spatwaterdicht moeten zijn. Minimal is naast basis wit in 169 kleuren te verkrijgen.

Werkwijze:
Stap 1: breng, op een schone, droge, gelijkmatig zuigende ondergrond, een grondlaag Primus Sabbia aan. Dit kan met een kwast of roller. Laat dit ca. 6 uur drogen. 
Stap 2: breng met een blokkwast of spalter minimal aan en verdeel deze gelijkmatig kruislings (‘kriskras’) of in lange banen over de wand. zodat onstaat een subtiele kleurschakering.
Stap 3: laat de eerste laag ca. 4-6 uur drogen en breng indien gewenst de Vetro Lucido of Opaco (transparante lak) aan. Dit is alleen nodig als het spatwaterdicht gemaakt dient te worden.

Review toevoegen

Bedankt voor het plaatsen van uw review!

Geen reviews gevonden.

Meer reviews