La casa dei Sogni
0 Reviews | Review toevoegen

Inhoud 1liter.  wilt u de brochure met de complete kleurenwaaier ontvangen neemt u dan contact met ons op. Wij mailen u dan de brochure door. Werkwijze: Stap 1: breng, op een schone, droge, gelijk...

€ 46,50
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

Inhoud 1liter. 
wilt u de brochure met de complete kleurenwaaier ontvangen neemt u dan contact met ons op. Wij mailen u dan de brochure door.

Werkwijze:
Stap 1: breng, op een schone, droge, gelijkmatig zuigende ondergrond, een grondlaag Primus Sabbia aan. Dit kan met een kwast of roller. Laat dit ca. 4-6 uur drogen. 

Stap 2: Natuursteen effect (La Casa dei Sogni) – neem een royale hoeveelheid La Casa dei Sogni op onze speciale vachthandschoen. Verdeel dit met onregelmatige bewegingen en nagenoeg zonder druk over de wand. Gebruik voor de applicatie in de hoeken de top van de handschoen. Kenmerkend voor de verf is dat er een gemeleerd effect ontstaat. Verbruik: 1 liter per 8/9 m².
óf
Stap 2: Betonlook effect (Trasparenze) – breng La Casa dei Sogni aan met onze speciale vachthandschoen of blokkwast. Werk in verschillende richtingen totdat het gewenste effect is verkregen. Verbruik 1 liter per ca 20 m². Na drogen kan er afgelakt worden om het spatwaterdicht te maken met Vetro apaco (dit is een matte lak).

Sorteren op:

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.