Heerlijk wegdromen in een keuken of badkamer in landelijke stijl? Of misschien wil je jouw trappenhuis of een geliefd meubelstuk opknappen? Wat dacht je van je terras?

Een transformatie hoeft geen ingrijpende verbouwing te betekenen. Je kunt de totale sfeer en indruk van je woning een oppepper geven met de juiste meubels, accessoires én de juiste verf. Nouveau Vivre helpt je hier graag bij.

Advies en een vrijblijvend voorstel
Wij maken graag een afspraak met je om een beter beeld te krijgen van jouw wensen en jouw woning. Op basis van dit beeld geven wij je advies en doen wij je een voorstel voor de transformatie. Zelf doen of uitbesteden aan ons? Het kan allemaal!

Snelle transformatie
Een transformatie van je interieur hoeft niet ingrijpend te zijn of lang te duren. Bovendien kan Nouveau Vivre in de avond werken, zodat je geen afspraken hoeft te verzetten voor de inrichting van je woonruimte.

Unieke uitstraling met producten van Nouveau Vivre
Voor de transformatie van je woonruimte maakt Nouveau Vivre zoveel mogelijk gebruik van duurzame producten. Met onze eigen stuc- en verflijn Nouveau Vivre Authentic Paints en de decoratieve wandafwerkingen van Tribe kunnen we eindeloos variëren. Daarnaast creëren we onder ons eigen merk handgemaakte meubelen en accessoires. Om een unieke uitstraling te garanderen én omdat we van vakmanschap houden werken we zoveel mogelijk samen met lokale partners.