Met twee of drie sfeervol ingerichte ruimtes kun je de totale indruk van je kantoor of winkel een oppepper geven.

De inrichting van je werkomgeving vergroot de effectiviteit op de werkvloer Wat valt je op als je jouw kantoor of winkel binnenloopt? Bruist het er van de energie? Voel je je geïnspireerd om aan de slag te gaan? Wist je dat de inrichting van je werkruimte bijdraagt aan het gevoel van welzijn en comfort van je klanten en medewerkers? De juiste inrichting vergroot zodoende de effectiviteit op de werkvloer.

Entrée, koffiehoek of werkplek
Door slechts twee of drie ruimtes aan te pakken kun je de totale sfeer en indruk van je kantoor of winkel een oppepper geven.

• De entrée is de eerste indruk van je bedrijf. Een eerste indruk moet gewoon goed zijn. Door je entrée smaakvol en uitnodigend in te richten voelen klanten zich welkom en krijgen je medewerkers zin om aan de slag te gaan.
• Een inspirerende koffiehoek versterkt het gevoel van saamhorigheid en vergroot de productiviteit. Even samen ontspannen, wat spontane ideeën uitwisselen en daarna weer met hernieuwde energie aan het werk.
• Een werkplek die rust uitstraalt complementeert het geheel en borgt dat jij je geconcentreerd met je werk bezig kunt houden.

Vrijblijvend voorstel voor je nieuwe werkomgeving
Nouveau Vivre transformeert je ruimte naar een inspirerende en effectieve werkomgeving. Wij maken graag een afspraak met jou voor een vrijblijvende scan van de inrichting van je werkruimte. Op basis van de scan geven wij je tips en doen wij je een voorstel voor de inrichting van jouw werkomgeving.

Snelle transformatie van jouw werkomgeving
Een transformatie van jouw werkomgeving hoeft niet ingrijpend te zijn of lang te duren. Bovendien kan Nouveau Vivre buiten kantooruren werken, zodat je geen enkele hinder ondervindt van de inrichting van je werkomgeving.

Unieke uitstraling met producten van Nouveau Vivre
Voor de transformatie van jouw werkomgeving maakt Nouveau Vivre zoveel mogelijk gebruik van duurzame producten. Met onze eigen stuc- en verflijn Nouveau Vivre Authentic Paints en de decoratieve wandafwerkingen van Giorgio Graesan kunnen we eindeloos variëren. Daarnaast creëren we onder ons eigen merk handgemaakte meubelen en accessoires. Om een unieke uitstraling te garanderen én omdat we van vakmanschap houden werken we zoveel mogelijk samen met lokale partners.