Foto
Nouveau Vivre heeft een duurzame en kwalitatief hoogwaardige verflijn en stuclijn ontwikkeld. Zowel voor muren als voor meubels voor binnen én buiten. Naast onze eigen lijn hebben we alles in huis op verf- en stucgebied om jouw interieur een uitstraling te geven die perfect aansluit bij je wensen. Wij kunnen elke gewenste kleur voor je mengen in de winkel. De verf wordt voor jou gemengd, terwijl je met een heerlijk kopje koffie van de winkel geniet. Naast onze eigen lijn werken we o.a. met de exclusieve wandafwerkingen van Giorgio Graesan, Tribe, en de Oxido (roestverf) van Puur Kleur. 

We geven je graag vrijblijvend advies over de verschillende technieken. we geven ook regelmatig op zaterdagochtend demonstraties in de winkel, waar je de technieken ook zelf uit kunt proberen. Meer informatie over de demonstraties of uitleg over de verschillende technieken vind je bovenaan in het menu. Tevens hebben we een eigen youtube kanaal met diverse demonstratie filmpjes. Erg handig om terug te kijken, als je denkt hoe zat het ook alweer.
Deze filmpjes zijn terug te vinden op nouveau vivre authentique paints. 

Je project / decoratieve wandafwerking uitbesteden aan Nouveau Vivre? Dat kan natuurlijk ook. Neem contact met ons op en we helpen je graag verder!