Foto

Nouveau Vivre is ontstaan uit een passie voor het ontwerpen van meubels en woonaccessoires in landelijke stijl. Hiervoor gebruiken we mooie, sobere materialen zoals diverse beton- en kalkstucproducten. We hergebruiken ijzer, hout en bouwmaterialen. Nieuwe producten maken van bestaande materialen vind ik te gek. Dat is recyclen in zijn puurste vorm.

Ook keukens en badkamers kunnen rustig nog een ronde mee als je ze met de juiste materialen en accessoires opknapt. Dat is iets waar mensen vaak helemaal niet bij stilstaan. Ik bezoek klanten daarom graag thuis om te helpen bij het opstarten of het geheel uit handen nemen van een interieurproject. Denk bijvoorbeeld aan een trap of een badkamer met betonlookverf.

Het geeft me enorm veel energie om samen met de klant een interieur weer helemaal van deze tijd te maken zónder ingrijpende verbouwingen.

Door diverse opleidingen én jaren van ervaring ben ik ondertussen een echte specialist in bijzondere verf- en stuctechnieken geworden. Jaarlijks volg ik meerdere cursussen om mijn kennis up-to-date te houden. Deze kennis deel ik graag met mijn klanten.

Dat doe ik elke eerste zaterdag van de maand in de winkel tijdens onze gezellige demonstraties bijvoorbeeld. Er is dan ook de mogelijkheid om zelf te oefenen met producten en vragen te stellen. Op de pagina demonstraties en workshops vind je meer informatie.

Je bent altijd welkom in onze winkel voor gratis interieuradvies, uitleg over het restylen van meubels of uitleg over de diverse verf-en stuctechnieken. Neem gerust stoffen, foto’s, houten plankjes, tegels, stalen etc. mee.

Met vriendelijke groet,
Manon van den Hurk