Op deze pagina houden we u op de hoogte van de laatste nieuwtjes op gebied van interieur en restyle. Tevens zijn we ook actief op diverse social media kanalen waaronder facebook en instagram.

Zomersluiting!

  22-06-2019     Reacties (0)

Zomersluiting! Van 7 juli tot / met 21 juli genieten wij van onze vakantie en is zowel de winkel als de webshop gesloten. Online bestellingen kunnen wel geplaatst worden, maar worden maandag 22 juli pas weer opgestuurd.

Lees meer

Verlaging verzendkosten

  12-11-2018     Reacties (0)

Verlaging verzendkosten Goed nieuws!
We hebben besloten om een deel van de verzendkosten voor onze eigen rekening te nemen. Zo wordt het online shoppen nog leuker.
Binnen Nederland tot 10 kilo met track en trace €5,00 en tot 30 kilo met track en trace €11,50

Lees meer

Uitbreiding verflijn

  20-08-2018     Reacties (0)

Uitbreiding verflijn Onze eigen verflijn wordt aangevuld met nieuwe producten.
We zijn druk aan het testen en binnenkort is het zover.
Ik kan wel vast verklappen dat de verf geschikt is voor zowel binnen als buiten.
En ook in keukens en badkamers gebruikt kan worden. We kunnen deze verf in alle kleuren voor u mengen.

Daarnaast komen we met een super harde extra matte transparante lak en een pu primer.
Wil je ook met een restyle project beginnen maar weet niet hoe je het moet aanpakken. Ik leg je graag uit welke stappen je moet nemen voor het beste resultaat.

Lees meer

Nouveau Vivre breidt uit

  10-07-2018     Reacties (0)

Nouveau Vivre breidt uit Dé woonwinkel voor een inspirerende werkomgeving
Naast uw vertrouwde adres voor de mooiste meubels, accessoires en exclusieve verf- en stucproducten, wordt Nouveau Vivre nu ook dé woonwinkel voor een inspirerende werkomgeving. Werken in een inspirerende omgeving bevordert de werklust en -sfeer! Met een aantal kleine aanpassingen aan bijvoorbeeld eetruimte, werkplek, vergaderzaal of receptie verandert het totale aangezicht van uw werklocatie. Wij verzorgen deze aanpassingen snel en kundig voor u!

Vertrouwd met de nieuwste en beste technieken
Bij Nouveau Vivre volgen we de beste cursussen op gebied van stuc- en verftechniek. De nieuwste en beste technieken vindt u het eerst bij ons. Deze kennis delen we graag met ú!

Gratis demonstraties van verf- en stuctechnieken
Elke eerste zaterdagochtend van de maand geven we gratis demonstraties van de nieuwste technieken op gebied van verf en stuc. Op onze website en onze Facebook pagina vermelden we welke technieken we op zaterdag demonstreren. U kunt die ochtend onder het genot van een kopje koffie zelf oefenen met de techniek en het staaltje dat u maakt mee naar huis nemen ter inspiratie.

Nieuwe showroom verf- en stuctechnieken
Vanaf medio september vindt u op de bovenste verdieping van onze winkel de showroom, alwaar u verschillende verf- en stuctechnieken kunt bewonderen op bijvoorbeeld een kookeiland, kledingkasten, tafels en kasten op maat voor binnen én buiten.

Nieuwe Openingstijden!
Om deze uitbreidingen te faciliteren veranderen de openingstijden van Nouveau Vivre. Vanaf week 30 (week van 23 juli) is Nouveau Vivre geopend van donderdag tot en met zaterdag van 10:00 tot 17:00. Op afspraak kunt u uiteraard altijd terecht. U zult maar net een potje verf nodig hebben, toch? U bent van harte welkom bij Nouveau Vivre in Valburg!

 

Lees meer

Interieur op maat

  02-05-2018     Reacties (0)

Interieur op maat Met twee of drie sfeervol ingerichte ruimtes kunt u de totale indruk van uw kantoor of winkel een oppepper geven.

De inrichting van uw werkomgeving vergroot de effectiviteit op de werkvloer
Wat valt u op als u uw kantoor of uw winkel binnenloopt? Bruist het er van de energie? Voelt u zich geïnspireerd om aan de slag te gaan? Wist u dat de inrichting van uw pand bijdraagt aan het gevoel van welzijn en comfort van uw klanten en medewerkers? De juiste inrichting vergroot zodoende de effectiviteit op de werkvloer.

Entrée, koffiehoek of werkplek
Door slechts twee of drie ruimtes aan te pakken kunt u de totale sfeer en indruk van uw kantoor of winkel een oppepper geven.

✓ De entrée is de eerste indruk van uw organisatie. Een eerste indruk moet gewoon goed zijn. Door uw entrée smaakvol en uitnodigend in te richten voelen klanten zich welkom en krijgen uw medewerkers zin om aan de slag te gaan.
✓ Een inspirerende koffiehoek versterkt het gevoel van saamhorigheid en vergroot de productiviteit. Even samen ontspannen, wat spontane ideeën uitwisselen en daarna weer met hernieuwde energie aan het werk.
✓ Een werkplek die rust uitstraalt complementeert het geheel en borgt dat u zich geconcentreerd met uw werk bezig kunt houden.

Vrijblijvend voorstel voor uw nieuwe werkomgeving
Nouveau Vivre transformeert uw ruimte naar een inspirerende en effectieve werkomgeving. Wij maken graag een afspraak met u voor een vrijblijvende scan van de inrichting van uw pand. Op basis van de scan geven wij u tips en doen wij u een voorstel voor de inrichting van uw werkomgeving.

Snelle transformatie van uw werkomgeving
Een transformatie van uw werkomgeving hoeft niet ingrijpend te zijn of lang te duren. Bovendien kan Nouveau Vivre buiten kantooruren werken, zodat u geen enkele hinder ondervindt van de inrichting van uw werkomgeving.

Unieke uitstraling met producten van Nouveau Vivre
Voor de transformatie van uw werkomgeving maakt Nouveau Vivre zoveel mogelijk gebruik van duurzame producten. Met onze eigen stuc- en verflijn Nouveau Vivre Authentic Paints kunnen we eindeloos variëren. Daarnaast creëren we onder ons eigen merk handgemaakte meubelen en accessoires. Om een unieke uitstraling te garanderen én omdat we van vakmanschap houden werken we zoveel mogelijk samen met lokale partners.

 

Lees meer