Foto
Maak van jou huis je thuis!
Heerlijk wegdromen in een keuken of badkamer in jou eigen unieke stijl? Of misschien wil je jouw trappenhuis of een geliefd meubelstuk opknappen? Wat dacht je van die oude potten op je terras eindelijk een nieuwe look te geven?
Een transformatie hoeft geen ingrijpende verbouwing te betekenen. Je kunt de totale sfeer en indruk van je woning een oppepper geven met de juiste meubels, accessoires én de juiste verf. Nouveau Vivre helpt je hier graag bij.

Vrijblijvende advies 
we snappen dat je soms door het grote aanbod in verschillende verf-en stucproducten door de bomen het bos niet meer ziet. maak gerust een afspraak in onze winkel voor kleur- en productadvies. We helpen je graag om een duidelijk beeld voor ogen te krijgen van alle mogelijkheden.

Plan een afspraak in (dit kan in de datumplanner onderaan deze pagina)
Omdat we graag de tijd nemen tijdens kleur-en verfadvies, raden we het aan om een afspraak in te plannen. Het is op de dagen dat wij geopend zijn vaak zo druk, dat hier zonder afspraak helaas geen tijd voor is.

Unieke uitstraling met producten van Nouveau Vivre 
O
nze uitgebreide verf-en stuclijn gecombineerd met de sfeervolle woonaccessoires en meubels die we verkopen.  Maakt dat je van je woning een echt thuis maakt!.