Nouveau Vivre breidt uit Dé woonwinkel voor een inspirerende werkomgeving
Naast uw vertrouwde adres voor de mooiste meubels, accessoires en exclusieve verf- en stucproducten, wordt Nouveau Vivre nu ook dé woonwinkel voor een inspirerende werkomgeving. Werken in een inspirerende omgeving bevordert de werklust en -sfeer! Met een aantal kleine aanpassingen aan bijvoorbeeld eetruimte, werkplek, vergaderzaal of receptie verandert het totale aangezicht van uw werklocatie. Wij verzorgen deze aanpassingen snel en kundig voor u!

Vertrouwd met de nieuwste en beste technieken
Bij Nouveau Vivre volgen we de beste cursussen op gebied van stuc- en verftechniek. De nieuwste en beste technieken vindt u het eerst bij ons. Deze kennis delen we graag met ú!

Gratis demonstraties van verf- en stuctechnieken
Elke eerste zaterdagochtend van de maand geven we gratis demonstraties van de nieuwste technieken op gebied van verf en stuc. Op onze website en onze Facebook pagina vermelden we welke technieken we op zaterdag demonstreren. U kunt die ochtend onder het genot van een kopje koffie zelf oefenen met de techniek en het staaltje dat u maakt mee naar huis nemen ter inspiratie.

Nieuwe showroom verf- en stuctechnieken
Vanaf medio september vindt u op de bovenste verdieping van onze winkel de showroom, alwaar u verschillende verf- en stuctechnieken kunt bewonderen op bijvoorbeeld een kookeiland, kledingkasten, tafels en kasten op maat voor binnen én buiten.

Nieuwe Openingstijden!
Om deze uitbreidingen te faciliteren veranderen de openingstijden van Nouveau Vivre. Vanaf week 30 (week van 23 juli) is Nouveau Vivre geopend van donderdag tot en met zaterdag van 10:00 tot 17:00. Op afspraak kunt u uiteraard altijd terecht. U zult maar net een potje verf nodig hebben, toch? U bent van harte welkom bij Nouveau Vivre in Valburg!

 
    10-07-2018 13:54     Reacties ( 0 )
Reacties (0)

Geen reacties gevonden.