Interieur op maat Met twee of drie sfeervol ingerichte ruimtes kunt u de totale indruk van uw kantoor of winkel een oppepper geven.

De inrichting van uw werkomgeving vergroot de effectiviteit op de werkvloer
Wat valt u op als u uw kantoor of uw winkel binnenloopt? Bruist het er van de energie? Voelt u zich geïnspireerd om aan de slag te gaan? Wist u dat de inrichting van uw pand bijdraagt aan het gevoel van welzijn en comfort van uw klanten en medewerkers? De juiste inrichting vergroot zodoende de effectiviteit op de werkvloer.

Entrée, koffiehoek of werkplek
Door slechts twee of drie ruimtes aan te pakken kunt u de totale sfeer en indruk van uw kantoor of winkel een oppepper geven.

✓ De entrée is de eerste indruk van uw organisatie. Een eerste indruk moet gewoon goed zijn. Door uw entrée smaakvol en uitnodigend in te richten voelen klanten zich welkom en krijgen uw medewerkers zin om aan de slag te gaan.
✓ Een inspirerende koffiehoek versterkt het gevoel van saamhorigheid en vergroot de productiviteit. Even samen ontspannen, wat spontane ideeën uitwisselen en daarna weer met hernieuwde energie aan het werk.
✓ Een werkplek die rust uitstraalt complementeert het geheel en borgt dat u zich geconcentreerd met uw werk bezig kunt houden.

Vrijblijvend voorstel voor uw nieuwe werkomgeving
Nouveau Vivre transformeert uw ruimte naar een inspirerende en effectieve werkomgeving. Wij maken graag een afspraak met u voor een vrijblijvende scan van de inrichting van uw pand. Op basis van de scan geven wij u tips en doen wij u een voorstel voor de inrichting van uw werkomgeving.

Snelle transformatie van uw werkomgeving
Een transformatie van uw werkomgeving hoeft niet ingrijpend te zijn of lang te duren. Bovendien kan Nouveau Vivre buiten kantooruren werken, zodat u geen enkele hinder ondervindt van de inrichting van uw werkomgeving.

Unieke uitstraling met producten van Nouveau Vivre
Voor de transformatie van uw werkomgeving maakt Nouveau Vivre zoveel mogelijk gebruik van duurzame producten. Met onze eigen stuc- en verflijn Nouveau Vivre Authentic Paints kunnen we eindeloos variëren. Daarnaast creëren we onder ons eigen merk handgemaakte meubelen en accessoires. Om een unieke uitstraling te garanderen én omdat we van vakmanschap houden werken we zoveel mogelijk samen met lokale partners.

 
    02-05-2018 08:55     Reacties ( 0 )
Reacties (0)

Geen reacties gevonden.