NOUVEAU VIVRE KALKVERF: heeft een authentieke poedermatte uitstraling. Dit geeft de verf een mooie super matte gewolkte look, die zacht en levendig overkomt. In ons uitgebreide kleurenpallet ( meer dan 160 kleuren) bevinden zich kleuren naast de hedendaagse trendy kleuren ook mooie tinten die aan vroeger doen denken, maar met de kwaliteit die we nu verwachten.

De kalkverf kan meestal zonder schuren of primer worden aangebracht en is eenvoudig overschilderbaar. Kalkverf is echter gevoelig voor het verschil in zuiging van verschillende ondergronden. is bijvoorbeeld uw wand gerepareerd met plamuur of zit er een verse stuclaag op dan adviseren wij onze wallprimer. Deze zorgt ervoor dat kalkverf mooi op droogt. De wall primer wordt op kleur gemaakt van de gekozen kalkverf. uiteraard kunnen beide producten los maar ook als combi pakket besteld worden. Dit kunt u tijdens het bestelproces aan geven.

We hebben een aantal kleuren voor u geselecteerd. Zit uw kleur er toch niet bij, geen probleem, we kunnen elke gewenste kleur voor u maken. 

Alle kalkverf wordt speciaal voor u gemengd en kan daarom helaas niet retour genomen worden.