NOUVEAU VIVRE BETONSTUC:
is een fijne korrelige pasta die makkelijk te verwerken is. Het is een decoratief product dat na het aanbrengen op grof, onbewerkt beton lijkt. Uiterst geschikt om muurvlakken, tafels etc.
 
VOORBEHANDELING                                                                        
De betonstuc kan op praktisch iedere poreuze ondergrond direct worden aangebracht zoals gipsplaat, stucwerk, hout, mdf etc. Op gelakte ondergronden, kunststoffen, metalen etc. eerst de betoneffect primer aanbrengen. Voor oppervlakken die extra worden belast zoals tafels, deuren, keukenkastjes etc. is de matte vernis aan te bevelen voor extra reinigbaarheid
 
GEBRUIKSAANWIJZING: Laag 1:Breng met een plakspaan de eerste laag aan en verwerk deze gelijkmatig door met grote bewegingen de spaan over het vlak te bewegen. Werk niet te netjes, juist door onregelmatigheid en dichte en open structuur krijgt u het specifieke betonuiterlijk. Droogtijd 12 uur bij een normale temperatuur en luchtvochtigheid. Niet verwerken beneden een temperatuur van +8°C. 

Laag 2: Breng deze laag aan met een breed plamuurmes (10-12 cm) of voor grotere oppervlakte een spakmes gebruiken. Deze laag dient u in verschillende richtingen te spatelen, dit gaat zeer eenvoudig. Breng net genoeg aan zodat de onderlaag een beetje zichtbaar blijft en schraap het goed uit. Tijdens het drogen wordt deze laag een met de onderlaag. Als deze laag droog is, en u vindt dat deze te dekkend is, kunt u hem met schuurpapier doorschuren tot het gewenste effect of nabehandelen met een gekleurde verniswas. Dit laatste geeft een heel mooi effect en het is dan ook beschermd tegen eventuele vlekken. 
 
Bezig met laden...
PRIMER TRIBE

PRIMER TRIBE

17,50

Prijs per stuk

Op voorraad

(0)
  • local_shipping Voor 12 uur via ideal besteld, dezelfde werkdag verstuurd
  • shopping_cart 24/7 online shoppen
  • https Veilig & vertrouwd betalen met ideal