Product Beschrijving: Dit systeem bestaat uit een gekleurde primer waarover een kant en klare milieuvriendelijke acryl-coating waarin glasparels van gerecycleerd glas zijn ingebed.
 
14 Standaard kleuren :
Ice-cream head                          Misty Cliffs
Blizzard                                       Shimmer foil
Black Forest                                Sleepy dust
All saints                                     Popsicle
Foam & spray
Andere kleuren , logo’s aanbrengen (die doorschijnen) , Tribe Rodrigues (Multi-color) als ondergrond en andere creatieve ideeën zijn mogelijk.
Verpakking : 1L en 5L
 
Aanbevolen voor gebruik : Alleen binnen.  Voor gezichtsbepalende wanden in restaurants, woonkamer , keuken etc…. .   Opbrengen op gladde en droge ondergronden, op geverfde en niet geverfde ondergronden.
 
Opbreng – advies :
  • Gezien de moeilijkheidsgraad van de applicatie raden wij aan dit door een vakman te laten uitvoeren!!!Iemand die handig is met de een plakspaan kan dit ook tot een goed einde brengen.!!Maak een staal vooraleer van start te gaan.!!
  • Verf de wand met één laag Fine Aggregate Primer (zie gebruiksaanwijzing) in de kleur van de gekozen Kilimanjaro.Gebruik hiervoor een roller of kwast.
  • Na droging van ongeveer 6 uur , kan de Kilimanjaro opgebracht worden met een plakspaan.
  • Breng de Kilimanjaro zo glad mogelijk aan met een metalen plakspaan.Werk van boven naar onder en als laatste handeling de plakspaan met een horizontale beweging afstrijken.Laat het product 20-30 minuten drogen alvorens dit te doen. (dit kan ook 45 minuten zijn naargelang de temperatuur en de luchtvochtigheid) en glad dan nogmaals de Kilimanjaro met horizontale beweging af.Veeg de plakspaan na iedere beweging af.Geen producten