Iron-Paint

 

Product Beschrijving: Tribe Iron Paint creëert een authentiek roesteffect (echte roest) door middel van ijzerdeeltjes in de verf die worden geactiveerd met speciale oxidiser-vloeistof. De manier waarop, en de mate waarin u de oxidiser-vloeistof aanbrengt, bepaalt het eigen en unieke uiterlijk.

Verpakking :

- Iron Paint primer : 1L

- Iron Paint : 1L

- Oxidiser : 250ml

Aanbevolen voor gebruik : Binnen en buiten. Geschikt om te gebruiken op gestukte muren , hout , kunststof , beton en metalen etc Zeker buiten zal de roestwerking in lichte mate over de jaren doorzetten, net als ijzer in de buitenlucht.

Opbreng – advies :

- Ondergrond moet droog zijn.

- Voorstrijk : Tribe Iron Paint Primer opbrengen (Alleen met deze primer krijgen we het gewenste resultaat) . Droogtijd minimaal 4 uur. Verbruik circa 6m²/Ltr.

- Voor gebruik van de Iron Paint, eerst het blik zeer goed oproeren (niet schudden , ook niet opschudden in de schudder). Het ijzer is naar de bodem gezakt en moet grondig door de verf gemengd worden!!

- Breng de Tribe Iron Paint met een platte kwast op in een lichte (niet te hard drukken) beweging van beneden naar boven. Verbruik is ca. 4 m²/Ltr

- Maak een proefpaneeltje zodat u weet wat u kan verwachten!!!

- Laat de verf niet geheel opdrogen !!!!!!!

- Breng de Tribe Oxidising agent op met een platte kwast (druk niet te hard) van onder naar boven. Droogtijd - inwerktijd minimaal 12 uur. Verbruik 2 m²/250cc.

- De hoeveelheid oxideer vloeistof bepaalt de roest intensiteit.

- Als u niet wilt dat de Iron Paint afgeeft, werk deze dan af met Color Retaining Primer, zorg wel dat de Iron Paint goed droog is alvorens deze op te brengen.
Geen producten