METALLIC-PAINT

NOUVEAU VIVRE METALLIC PAINT:
Dankt haar stijlvolle industriele uitstraling aan het gebruik van een hoge concentratie metallics. Dit geeft de verf een mooie uitstraling van metaal. De metallic paint is er in een uitgebreide selectie kleuren, die onderling goed te combineren zijn.  Zit uw kleur er niet bij dan kunnen we deze in overleg voor u gaan uit formuleren.

Het is een kwalitatief hoogwaardige verf die tevens goed reinigbaar is. Bij intensief gebruik (bijvoorbeeld in de keuken) dan adviseren we een zijdeglans lak als extra beschermlaag).

De verf kan in meeste gevallen in 1 laag worden aangebracht met een roller of blokkwast. Na aandrogen van enkele minuten kan (indien gewenst) het glad gespaand worden met de plakspaan. Er ontstaat dan een subtiele gewolkte uitstraling. Wij raden het gebruik van de wall primer aan als onderlaag . Deze maken we op kleur van de gekozen metallic paint waardoor er een mooie volle uitstraling ontstaat. De spaan techniek is te vinden op ons youtube kanaal: nouveau vivre authentique paints.

inhoud 1 liter ( +/- 10 m2 per laag)

De metallic paint wordt speciaal voor u op kleur gemaakt en kan daarom helaas niet retour genomen worden.Deel het met ons

Heb je foto's van een mooi eindresultaat. We vinden het leuk als je deze met ons wilt delen.

Deel je foto's met ons