Colore & Oro
0 Reviews | Review toevoegen

Inhoud 1 liter:  5-6 m2 voor 2lagen, of 15 - 20 m2 als wassing bij o.a oxido, betonstuc etc. Oro is op bestelling ook te leveren in grotere verpakkingen. Wil je de uitgebreide kleuren mogelijkheden...

€ 95,00
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

Inhoud 1 liter:  5-6 m2 voor 2lagen, of 15 - 20 m2 als wassing bij o.a oxido, betonstuc etc.
Oro is op bestelling ook te leveren in grotere verpakkingen.
Wil je de uitgebreide kleuren mogelijkheden bekijken, neem dan contact met ons op dan mailen we de brochure.

Oro Is een muurverf met een verfijnd goud parelmoer effect. hiermee creëer  je eenvoudig unieke, warme, elegante en chique wanden. Door deze goudeffecten is Oro bij uitstek zeer geschikt voor hotels en restaurants maar is natuurlijk ook in iedere woning toepasbaar. Oro is een oplosmiddelvrij en goed reinigbare muurverf. De manier van aanbrengen is zeer bepalend voor het eindresultaat. Oro is in 107 kleuren verkrijgbaar. Oro 
leent zich ook uitstekend om bijvoorbeeld de oxido, istinto of onze betonstuc in te wassen. Hiermee kan je eindeloos varieren.

Applicatie methode:
Stap 1: breng, op een schone, droge, gelijkmatig zuigende ondergrond, een grondlaag Primus Sabbia aan. Dit kan met een kwast of roller. Laat dit ca. 6 uur drogen. 
Stap 2: breng met een blokkwast Oro aan en verdeel deze kruislings (‘kriskras’) op zo’n manier dat de kwaststreek zichtbaar blijft.
Stap 3: laat de eerste laag ca. 4-6 uur drogen en breng dan op dezelfde manier de tweede laag aan.

Sorteren op:

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.